Startside
NYHETER
HISTORIKK
EGNE HUNDER
AVELSHUNDER
KULL
VALPER
KENNELSAMLING
GRATULERER
RESULTATER
TIL MINNE
LINKER

Free Guestbook from Bravenet.com

VALPEDAGBOK
 I - KULL FØDT 30.06.2008
Tilbake Opp

31.07.2008
Nå er det dessverre en stund siden vi har skrevet i valpedagboka. Valpene utvikler seg fint, og de siste dagene har de vært ute hele dagen da vi har hatt kjempefint vær. De har virkelig storkoset seg. De har nå begynt å få fast føde som består av godt oppbløtt og moset valpefòr(Eukanuba). De var veldig ivrige og begynte å spise med en gang. Bordskikk har de imidlertid ikke ennå. Det spiller ingen rolle om man står i maten og spiser. Her er det om å gjøre å ligge frampå. Ellers så har de fått ormekur 2 ganger, samt fått klippet klørne flere ganger. I går fikk vi tatt noen fine bilder av valpene ute,
 og dere ser noen av dem nedenfor.

Utforsker verden

Til slutt blir vi trøtte....

Sovnet under kloklipp

Funnet noe å gnage på

Trøtte små

Vi koser oss i gresset

Har funnet noe....

En liten samtale med mamma

 

14.07.2008
I dag har vi prøvd å ta enkeltbilder av valpene. Det var ikke helt lett, så både barn, valper og fotograf(Marit) var ganske slitne etterpå. Når bildene skulle tas så sprellet valpene, men i pausene la de seg godt til rette og sov på fanget til barna. Men noen bilder har det blitt som dere ser. I tillegg så fikk valpene klippet klørne for første gang. De var kjempelange. Men valpene lå rolig i fanget mitt da jeg klipte klørne, så det var ikke noe problem. I morgen skal de få ormekur. Alle valpene virker friske og fine.

Hann 1

Hann 2

Hann 3

Hann 4

Hann 5

Hann 6

Tispe 1

Tispe 2

Tispe 3

Tispe 4


04.07.2008
Valpene får nok mat og er heller ikke så nøye på hvor de sover :-)

 

 

 

02.07.2008
Valpene vokser utrolig fort og fremkommeligheten er blitt betraktelig bedre. Hatt diaré på Mira i natt...... fy f..... ubeskrivelig....Og ja vi har hatt diaré før på noen hunder men dette var ille.... Heldigvis så har alt gått bra og ho er på bedringens vei. Ble nok noen morkaker for mye under valpingen. Vi får nok ta på oss skylda selv... Planlegger å ta hodebilde av samtlige valper i løpet av noen dager. De er kjempesøte:-)

30.06.2008
Her ser dere en lykkelig mor til 10 valper. 6 Hannhunder og 4 Tisper. Alt har gått fint og vi gleder oss til å se utviklingen på disse små krabatene.